Afgelopen maandag 17 september werd alweer de 1° SJP Proef in Zwiep gehouden.
bij stralend nazomer weer, waren natuurlijk ook een aantal cursisten van KONSEQUENT aanwezig.

  Trotse cursisten met hun welverdiende diploma's. Ook Cunera behaalde een prachtig B diploma!  Allen van harte proficiat!!!!!!

  

 

Bij de SJP proef in Markelo deden een aantal cursisten van JHS KONSEQUENT  mee

Martijn Mokkink met DSL Quince een prachtig B diploma met 76 pt. Hiermee een 1° prijs B klasse     

Cunera Roosendaal met DSL Nikki ook een B met 74 pt.  Jammer van de dirigeerproef!

Willie Peek met de DSK Tjinta ook een B met 68 pt.

    

Inmiddels is het voorseizoen van de trainingen alweer afgesloten. Dit gebeurt altijd middels een Afsluitdag , waarbij de cursisten hun vorderingen kunnen testen. 
De afsluitdag van de voorjaarstraining is onder redelijk goede weersomstandigheden op 23 juni 2018 bij de Waltakke gehouden.
Er zijn weer prachtige resultaten behaald door de cursisten en iedereen was dan ook zeer tevreden met de behaalde punten.
Natuurlijk zijn er in elke categorie ook prijswinnaars .Namens Jachthondenschool Konsequent allen gefeliciteerd met dit mooie resultaat.
Met dank aan alle helpers en keurmeesters kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.Klein minpuntje is dat er zoveel afzeggingen waren.
Bij de Jonge Honden groep bleek Deflin Huzen de beste en werd tevens verkozen tot het "Talent van Konsequent".  Bij de C groep werd Dinant Weenk eerste!
in de B groep was Martijn Mokkink met zijn DSL Quincy veruit de sterkste. Maar liefst 80 pt. ( de max. score) . Van de A / MAP groep bleek Cunera Roosendaal met haar DSL  Nikky de hoogste score te hebben behaald. Allen gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!

                                   Talent v. Konsequent 2018 in actie! (Deflin met Arlow)

                          

 

 

   

 

Het seizoen is weer begonnen:

Op 7 juli j.l. tijdens de Club Diploma dag van de NLV (Ned. Labrador Ver.) heeft onze cursist Marjoleen Saaman met haar Flatcoat Retriever Eva een heel mooi B diploma met 71 pt. behaald! Gefeliciteerd.

Zaterdag 12 mei 2018 werd alweer de 3e KWT Workingtest gehouden op de schitterende locatie bij "De Waltakke"in Lochem.
Ideale weersomstandigheden en goed geluimde deelnemers & keurmeesters maakten het geheel tot een prachtig Jachthonden evenement.

Hierbij alvast de uitslag:                                                        de foto's zijn Dinant Weenk 

Naar boven