Afsluitdag 2018

Inmiddels is het voorseizoen van de trainingen alweer afgesloten. Dit gebeurt altijd middels een Afsluitdag , waarbij de cursisten hun vorderingen kunnen testen. 
De afsluitdag van de voorjaarstraining is onder redelijk goede weersomstandigheden op 23 juni 2018 bij de Waltakke gehouden.
Er zijn weer prachtige resultaten behaald door de cursisten en iedereen was dan ook zeer tevreden met de behaalde punten.
Natuurlijk zijn er in elke categorie ook prijswinnaars .Namens Jachthondenschool Konsequent allen gefeliciteerd met dit mooie resultaat.
Met dank aan alle helpers en keurmeesters kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde dag.Klein minpuntje is dat er zoveel afzeggingen waren.
Bij de Jonge Honden groep bleek Deflin Huzen de beste en werd tevens verkozen tot het "Talent van Konsequent".  Bij de C groep werd Dinant Weenk eerste!
in de B groep was Martijn Mokkink met zijn DSL Quincy veruit de sterkste. Maar liefst 80 pt. ( de max. score) . Van de A / MAP groep bleek Cunera Roosendaal met haar DSL  Nikky de hoogste score te hebben behaald. Allen gefeliciteerd!!!!!!!!!!!!!

                                   Talent v. Konsequent 2018 in actie! (Deflin met Arlow)

                          

 

 

   

 

Naar boven